نوع خبر

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی خبرداد: راه اندازی دفتر مطالعات ژاپن شناسی در واحد آیت اله آملی
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت : دفتر مطالعات ژاپن شناسی در مجتمع بین الملل این دانشگاه راه انداز ی شد .
دکترحامد برجسته با تبریک ایام دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی  واحد آیت الله آملی درباره راه اندازی دفتر ژاپن شناسی در آمل گفت : « آقای "آهاچی" استاد تمام دانشگاه مطالعات خارجی ژاپن از واحد آیت اله آملی بازدید کرد و در ادامه در جلسه مشترک  مسوولان دانشگاه با ایشان مقرر شد؛ دفتر ژاپن شناسی در این دانشگاه راه اندازی شود.»

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی اظهارکرد : «پس ازآن صد جلد کتاب در موضوعات مختلف فرهنگ ، سیاست و اقتصاد و... کشور ژاپن از سوی بنیاد "نیپون" ژاپن به واحد آیت اله آملی اهدا شد که با راه اندازی دفتر این کتاب ها هم به این مکان انتقال یافت .»

به گفته برجسته دفتر مطالعات ژاپن شناسی در مجتمع بین الملل واحد آیت الله آملی برای بازدید و مطالعه استادان و دانشجویان مشتاق به آشنایی با حوزه های مختلف کشور ژاپن آماده پاسخ گویی می باشد.

دوشنبه 23 بهمن 1396  5:53

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 30 مرداد 1397  3:1:32