نشست هم اندیشی استادان در زمینه احزاب سیاسی معاصر ایران
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت : ما باید به اهداف اصیل انقلاب اسلامی برگردیم .
دکتر محمد محمدی در حاشیه نشست هم اندیشی استادان با موضوع نقد و بررسی احزاب سیاسی معاصر ایران در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی واحد آیت الله آملی ،درباره دستاورد و اهداف این نشست اظهار کرد : این جلسه باعنوان نقد و بررسی احزاب سیاسی معاصر ایران بود، ما برای اینکه فهم مناسبی از وضعیت احزاب سیاسی داشته باشیم ؛ ابتدا تاریخ چگونگی شکل گیری احزاب در کشورهای مختلف غربی و مدل هایی که آن نمونه ها ایجاد شده است را مورد نقد و بررسی قرار دادیم .
به گفته محمدی، درباره چگونگی استفاده احزاب ایرانی از این مدل ها بحث هایی مطرح شد و در نهایت این موضوع مورد بررسی قرار گرفت که چرا در ایران احزاب هیچگاه کارکرد مناسبی پیدا نکرده اند .
سخنران نشست هم اندیشی استادان با تبریک فرا رسیدن انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر ، تصریح کرد : انقلاب ایران یکی از بزرگ ترین انقلاب های جهان بود که توانست پدیده ملت را به صورت عینی به منصه ظهور رساند و تمامی مردم با گرایش های مختلف سیاسی و باورهای مختلف دینی را بر پایه یک هدف مشترک  بسیج نماید.
به گفته محمدی انقلاب اسلامی به دنبال اهدافی مثل آزادی برای همه ، امکان زندگی شرافتمندانه برای همه اقشار اجتماع بود و اینکه تحول آشکاری  در زندگی ایرانیان بویژه اقشار کم در آمد ایجاد کند .
 مدیر گروه علوم سیاسی واحد آیت الله آملی با تشریح اتفاقات مهم دهه اول انقلاب تصریح  کرد : به نظرم اتفاقاتی مانند جنگ تحمیلی، رفتن گروه های  سیاسی به سمت تصادم خشونت آمیز با یکدیگر و حکومت، دولت را مجبور کرد تا برای مدتی به خاطر وضع موجود کشور به صورت شرایط اورژانسی  اداره شود  اما تداوم  این  وضع اضطراری باعث فراموشی و از اولویت افتادن اهداف اصلی و بنیادین  انقلاب می شود .
به گفته محمدی الان زمانی است که ما باید به اهداف اصیل انقلاب اسلامی برگردیم و به دنبال تاسیس نهادهایی باشیم که می‌تواند حتی در شرایط اضطراری از آسیب به این ارزش‌ها و اهداف جلوگیری نماید .
نشست هم اندیشی استادان با همکاری دفتر هم اندیشی استادان و حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد آیت الله آملی برگزار شد .

دوشنبه 23 بهمن 1396  5:56

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 5 خرداد 1397  2:16:16